Wij maken gebruik van naai applicaties

Geplaatst door in kleding

Sinds dat wij gebruik maken van de naai applicaties merk ik het verschil. De productie is een stuk beter geworden en bovendien zijn de resultaten onwijs mooi.

naai applicaties

Voor enkele maanden terug heb ik het besluit genomen om voor mijzelf te gaan beginnen. Het maken van kleding is voor mij altijd al een hobby geweest. Om van je hobby je werk te maken is toch geweldig? Enfin, alles verliep erg goed en binnen de kortste keren moest ik mijn machines uit gaan breiden. Een goed gevoel wat ik op dat moment had zorgde ervoor dat het werk steeds drukker werd. Sinds een kleine twee weken heb ik er zelfs iemand bij aan moeten nemen. Dit komt omdat ik het werk zelf niet meer alleen aan kan en bovendien is extra service altijd mooi meegenomen toch?

Nieuwe productie

Nu dat ik opzoek ben naar nieuwe naai applicaties, hoopte ik dit op het internet te kunnen vinden. Tijdens mijn zoektocht ben ik terecht gekomen op de website van Habraken. Dit bedrijf weet immers als geen ander hoe dat het werk verricht kan worden. Bij dit bedrijf heb ik er vervolgens voor gekozen om klant te worden. Nadat ik de informatie had gelezen bij dit bedrijf wist ik zeker dat zij ons konden helpen. Zo heb ik gisteren een nieuwe machine besteld bij dit bedrijf!

naai applicaties