Vlaggen bedrukken voor evenement

Geplaatst door in Zakelijk

Vlaggen bedrukken kan tegenwoordig gewoon online! Heb nu een goed bedrijf gevonden die dit voor ons gaat doen. We gaan een grote marathon organiseren en we willen dan ook uitpakken. De vlaggen krijgen het logo van ons bedrijf en nog een mooi sfeershot van de marathon van vorig jaar. Vorig jaar hadden we het wat kleiner aangepakt, maar omdat dit zo goed beviel, en de bezoekersaantallen grandioos waren, kunnen we het nu permitteren om het groter aan te pakken. Ik heb er zo ontzettend zin in. Je merkt ook echt dat het team helemaal opleeft, het is leuk dat we zoiets organiseren. Ik denk dat het ook voor meer motivatie zorgt voor ons onderling. Soms kunnen de dagen best wel eentonig zijn en dat kan dan een sleur veroorzaken. Maar door dit soort dingen te organiseren kunnen we weer even vooruit.

Naamloos

Vlaggen bij Maxilia

De vlaggen laat ik bij Maxila bedrukken. Dit bedrijf ken ik al omdat ik eerder pennen heb laten bedrukken. Ze doen erg nauwkeurig en professioneel hun werk en daardoor komt het helemaal goed, ik weet dat ze echt kwaliteit leveren. Ook helpen ze me met het design, waar ik soms nog even het nodige over moet nadenken. Ik ben niet helemaal grafisch ingesteld, dus ik kan de hulp goed gebruiken. Ze zeggen vooral wat wel werkt en wat niet. Ik wil dus niet dat we straks vlaggen met pixels hebben, als je begrijpt wat ik bedoel.

dropflags-bedrukken