Veel hulp bij de outplacementbegeleiding via Fith

Geplaatst door in Zakelijk

Iedereen heeft wel iemand in de omgeving die om welke reden dan ook werkloos is geworden. Ook ik heb meerdere mensen in de familie zitten die helaas geen werk meer hebben. Ik heb altijd gezegd dat ik het vreselijk vond, en ik hoopte dat ik nooit in hun schoenen kwam te staan. Ik werkte namelijk al bijna dertig jaar bij dezelfde baas. Tot ik op een maandag morgen naar binnen liep op mijn werk, er heerste een zeer gespannen sfeer, die middag zal er een bijeenkomst zijn werd er gezegd, waarover werd niet gezegd, maar in de wandelgangen hoorde ik mensen praten over gedwongen ontslag. En inderdaad werd er die middag gesproken over gedwongen ontslagen, helaas was ik één van de werknemers waar het doek voor viel, ook ik moest op zoek naar een andere baas, en dat op mijn leeftijd. Via outplacementbegeleiding via Fith, heb ik flinke ondersteuning gekregen, in eerste instantie om het gedwongen ontslag een plaats te kunnen geven, maar ook om me te helpen zoeken naar ander werk. De outplacementbegeleiding via Fith hebben samen met mij gekeken welk werk bij mij het beste zal passen, maar ook hebben ze me geholpen met het opstellen van een goede cv, want dat was heel lang geleden dat ik dit voor het laatst nodig heb gehad. fith-logo-diap-oranje-300x276

Ik kan weer opgelucht adem halen

Gelukkig heb ik niet lang werkloos thuis hoeven zitten, al snel had ik leuk, ander werk gevonden, mede door de hulp van Fith,  nu  kan  ik weer opgelucht adem halen.  grootste-geheim-middel