Magento simpel en snel

Geplaatst door in internet

Je kan tegenwoordig heel gemakkelijk je eigen website maken als je dit zou willen. Hier ben ik achter gekomen toen ik een eigen webshop wilde maken. Ik ben zoals jullie misschien al wel weten heel erg ondernemend vandaar dat ik dus interesse had in een webshop of webwinkel. Dit kan gewoon vanuit je luie stoel in principe met behulp van het Magento programma. Velen van jullie vragen zich vast en zeker af wat dit nou precies is. Nou dit is een website waar je een account op kunt maken om dus een website voor jezelf te ontwerpen. Als je eenmaal een account hebt kun je inloggen en een domein naam kopen. Een domein naam is de naam van een website waar je op gevonden wilt worden. Als je dit gedaan hebt kan je door stappen op de website een ontwerp maken.

Eigen website

11

Je hebt een aantal verschillende manieren hoe je je website kan bouwen. Zo krijg je verschillende thema’s voor verschillende branches bijvoorbeeld. Al snel heb je je eigen ontwerp en kan je bijvoorbeeld producten toevoegen als je een webshop wilt. Maar je kan er ook een blog of dergelijke van maken hier heb je vrij de keuze in bij Magento.

Een goede service

Heb jij ambities als eigenaar van je eigen bedrijf met een webshop dan zou ik zeker eens de website bekijken. Het aanbod dat hier op te vinden is is heel erg goed en zeker fijn met de goede service!

111