Kinderfeest Rotterdam: een en al gezelligheid!

Geplaatst door in Feest

Ik ben pas met mijn gezin naar Rotterdam verhuisd, dit was een flinke klus, maar we zijn met de dag blijer dat we hier zijn komen wonen! Mijn twee kinderen moesten naar een nieuwe basisschool en omdat de verjaardag van mijn jongste net in deze tijdsperiode viel, besloten we een leuk kinderfeest Rotterdam te houden. Dit vond mijn jongste nog wel spannend, omdat hij natuurlijk zijn klasgenootjes nog niet goed kenden. Ik zag dit als een gelegenheid om ons voor te stellen. Ik organiseerde dus een kinderfeest Rotterdam en reserveerde bij Abel restaurant een zogenaamd partijtje. Wat daar zo leuk aan is: ze hebben een heel leuk bos met allerlei opties tot spelen. Ik nodigde de hele klas uit, natuurlijk allemaal met toestemming van de jongste. Mijn andere zoon vond het ook erg leuk en vroeg of hij wat mensen uit zijn klas mocht uitnodigen.

abel logo

Dit leek mij alleen maar gezellig! Er waren uiteindelijk dertig kinderen op het kinderfeest Rotterdam! Dat was dus even een goede uitdaging. Gelukkig waren er vier ouders die mee wilden en dat was ontzettend waardevol, omdat ik ze die dag beter heb leren kennen. Ik moet zeggen dat ik echt te spreken ben over alle kinderen, ouders en de school! Het was ook zo’n gezellig dag, ik heb mijn jongste nog niet eerder zo zien stralen. Hij was wel kapot toen we eenmaal weer thuis waren. Dat snap ik wel, al die nieuwe indrukken. Ze hebben zich de hele middag prima vermaakt en in de namiddag sloten we het af met patat! Het kinderfeest Rotterdam was geslaagd!

IMG_9766