Kerstpakket bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl

Geplaatst door in Algemeen, Feest

Zoals ieder jaar bestel ik mijn kerstpakket bij kerstpakkettenplaza.nl. Vorig jaar ging ik, voor mijn personeel, hier ook opzoek en nam toen een A-merken pakket. Hier waren zij toen erg tevreden over en zij konden alles gebruiken wat er in zat. Ook dit jaar ga ik voor een mooi kerstpakket. Dit jaar ga ik voor een smakelijk smoothie pakket. Hier zit de benodigdheden in, die je nodig heb om een smoothie te maken, zo ook een smoothie maker. Dit leek mij wel leuk en lekker voor mijn personeel. Het bestellen bij dit bedrijf is geheel gemakkelijk. Eerst maak je een keuze in een kerstpakket, daarna geef je aan hoeveel pakketten je wilt hebben. Ook geef je je adres gegevens door. Na dat ik alles heb ingevuld, kreeg ik een mail binnen met een offerte. Deze offerte is geheel vrijblijvend en zit dus nergens aan vast. Nadat ik de offerte had goedgekeurd, maakte ik de betaling over en was dit alles geregeld.

Vorig jaar werd alles netjes op de dag dat ik het wilde, de pakketten geleverd op mijn bedrijf. Zo kon ik iedereen hen pakket geven. Dit jaar wordt het ook geleverd op mijn bedrijf door kerstpakkettenplaza.nl.

kerstpakket

Het goede doel

Wat ik zo mooi vind van dit bedrijf, is dat van ieder speciale kerstpakket die zij verkopen, twee euro naar een goede doel gaat. Je kan kiezen tussen drie goede doelen die gebonden zijn bij een speciaal pakket. Ook voor andere pakketten die zij verkopen gaat een klein deel naar een goede doel. Zo kan je meer mensen blij maken met een pakket.

kerstpakketten