Kamperen in de natuur

Geplaatst door in Verzekering

Ik hou heel erg van kamperen midden in de natuur. Samen met mijn zus ga ik elk jaar op fietsvakantie in Nederland en kamperen we ergens op een mooie plek. Via de site van de Stichting Natuurkampeerterreinen zoeken we altijd een plek waar je kunt genieten van de rust, ruimte en het buiten zijn. Ik voel me altijd helemaal vrij tijdens het kamperen in de natuur.

Ik heb zelf een iPhone en gebruik sinds een jaar de super handige app van Natuurkampeerterreinen. In de app vind je alle natuurkampeerterreinen van Nederland die voldoen aan de richtlijnen van de stichting. Super handig! De natuurcampings die wij hebben bezocht zijn altijd rustig en ruimtelijk. Er zijn altijd goede sanitaire voorzieningen dus hier hoef je je geen zorgen over te maken.

Naamloos1

Met de fiets door de natuur

Dankzij de app hoeven we van te voren niet meer precies te kijken naar welke camping we willen. Vorig jaar zijn we met de auto naar Zeeland gegaan en hebben we deze ergens weggezet. Hierna zijn we lekker gaan fietsen en dankzij de app konden we zien waar alle natuurcampings in de buurt zich bevonden. Na twee dagen had ik wel een pechmomentje met mijn fiets. Door een gebrek aan de remmen kon ik niet veilig verder fietsen. Gelukkig heb ik een fietsverzekering en was mijn fiets dezelfde dag nog gemaakt door een gecertificeerde fietsmonteur. Hierdoor konden we onze fietsvakantie op een fijne manier af maken. Omdat ik veel fiets ben ik altijd erg goed voorbereid. Ik heb een goede, stevige fiets met versnellingen, een fietsverzekering en heb altijd genoeg spullen en eten en drinken mee om lange afstanden te kunnen afleggen. Dit is erg belangrijk als je veel kilometers maakt!