Gekleurd papier op het werk

Geplaatst door in Zakelijk

Het leek ons een leuk idee om niet alleen dat saaie witte papier neer te leggen bij de printers etc, dus hadden we bedacht om ook Gekleurd papier aan te schaffen. Dat Gekleurd papier geeft toch nog wel een beetje sfeer in een kantoor. Dit papier zouden we dan kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld een brief onderling of om als klad te gebruiken.

kleur1

Kleurrijk

Het papier werd aangeschaft bij Dekantoorvakhandel.nl dit is een website voor alle dingen die je op een kantoor, of voor op een bureau, nodig kunt hebben. Het papier werd geleverd en al snel kwam er kleur op het kantoor, niet alleen was het ook kleurrijk, maar ook was het soms handig. Dan konden we bijvoorbeeld van elke kleur een onderwerp maken zodat iedere kleur een betekenis had. Dit verliep prima en steeds kwamen er meer dingen bij kijken. Nu is ons kantoor creatief in het handelen met kleurrijk papier en onze klanten vinden het juist leuk dat wij nu ook nieuwsbrieven drukken op verschillende kleuren papier.

kleur

Het zou ook als tip kunnen worden gelezen door jullie, want dit bedrijf levert het beste kwaliteit papier wat er verkrijgbaar is, dit ook nog eens in kleur. En in kleur nieuwsbrieven verzenden is nu standaard bij ons, maar dit kan positief vallen bij de klanten en zo kun je bekendheid op doen. Dus wacht niet te lang met bestellen en ga nu nog naar de website, en als je er toch bent, kijk gelijk voor alle andere geweldige producten, succes ermee!