Een goede partner voor je administratie

Geplaatst door in Algemeen, Zakelijk

Door een gesprek met de accountmanager van onze bank, zijn we terecht gekomen bij Partners in bedrijf. Tijdens het gesprek met de bank, hebben we verschillende dingen besproken. Zo hebben we het over mijn ervaringen met de huidige accountant gehad en over mijn plannen om eventueel een nieuwe accountant in te schakelen, omdat ik mijn accountant destijds slecht kon bereiken en de kosten erg hoog lagen. Van de bank kreeg ik het advies om eens met Partners in bedrijf rond de tafel te gaan zitten, om te kijken of zij voor mij wat zouden kunnen beteken voor mijn bedrijf.

Het gesprek verliep erg goed. Het bedrijf liet een sterke indruk achter en daarnaast bleek de samenwerking met Partners in bedrijf voor mij financieel erg gunstig te zijn. Ook zou ik door de samenwerking met Partners in bedrijf de beschikking krijgen over gemakkelijke software, waarmee ik een groot deel van mijn boekhouding zelf kon doen. Het programma is erg gemakkelijk om te leren, waardoor je er niet veel tijd aan kwijt bent.

Momenteel werk ik nu al een aantal jaar samen met Partners in bedrijf, en de samenwerking bevalt me nog steeds zeer goed. Ik ben tevreden over de gang van zaken, als ik vragen heb wordt ik altijd netjes verder geholpen. Wat ik persoonlijk erg fijn vind is dat wanneer ik ergens niet uit kom, Partners in bedrijf mij computer over kan nemen en het probleem voor mij op kan lossen. Dit is ideaal en het scheelt een hoop tijd.

Ik ben zeer tevreden over Partners in bedrijf en ik heb al meerdere bedrijven geadviseerd om met Partners in bedrijf samen te werken.