Een bestelauto leasen

Geplaatst door in Zakelijk

Afgelopen maand kwam ik tot het besluit om een bus aan te schaffen.Simpelweg omdat de bezorgdienst gebruik maakte van een slecht onderhouden auto.  Rijden in een mooie auto/bus ziet er natuurlijk zakelijker uit. Vandaar de keuze om een kijkje te nemen op het internet. Helaas waren de prijzen voor een mooie bedrijfsauto zeer prijzig. Zodoende ben ik gaan kijken of er een goedkopere mogelijkheid was om toch de beschikking te hebben over een mooie bedrijfsauto.

Uiteindelijk kwam ik via de zoekterm bestelauto leasen terecht op de website van Finalease. Bij het bedrijf Finalease had ik de mogelijkheid om goedkoop een Bestelauto leasen. Voor een paar honderd euro per maand kon ik een goed onderhouden Bestelauto leasen. Ook had deze bus weinig kilometers gelopen en dat heeft mij uiteindelijk doen overhalen tot het afsluiten van een contract.

Bestelauto leasen

Finalease verleend een goede service

Dankzij de geweldige service van Finalease werd het busje dezelfde week aangeleverd. Sindsdien zijn wij voorzien van een geweldig busje, die wordt gebruikt voor onze bezorgservice. Het bestelbusje is van alle luxe voorzien en ook ziet die er van de buitenkant professioneel uit. Ik zelf ben hartstikke tevreden over het geleverde bestelbusje. Ik zelf kan u dan ook vertellen dat Finalease een geweldige service in deze heeft verleend.

Ik zelf raad het u aan om voortaan uw occasion te leasen bij Finalease. Zij verlenen u een goede service, hanteren lage prijzen en daarnaast heeft u de mogelijkheid om een keuze te maken uit een ruim aanbod.

Goedkoop