Digitaal archiveren doe je zo!

Geplaatst door in Zakelijk

digitaalWelkom allemaal, vandaag ga ik het hebben over digitaal archiveren. De reden hiervan? Als ondernemer zijnde is het erg belangrijk om te blijven ontwikkelen. Ik doe er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat wij op kantoor met de nieuwste systemen werken. Hierdoor gaat de productiviteit omhoog en hierdoor zorg ik ervoor dat iedereen gemotiveerd blijft.

digitaal archiverenIk was zelf al een tijdje opzoek naar een systeem waardoor ik digitaal zou kunnen archiveren. Het leek mij erg handig om alles online bij de hand te hebben. Dit soort voor veel overzicht en als ik een goed systeem zou vinden zou ik er ook zeker van zijn dat ik mijn bestanden niet kwijt zou raken. Omdat ik hier zelf geen ervaring mee had ben ik het internet opgegaan. Op het internet las ik veel positieve recensies over AVK. Dit bedrijf verkoopt dit soort systemen en ik besloot dan ook meteen om contact met het bedrijf op te nemen.

archiverenEen bijzonder systeem!

Na een goed gesprek met AVK besloot ik om het systeem aan te schaffen. Ik werk er nu inmiddels alweer een tijdje mee en ik kan jullie vertellen dat het echt heel goed is. Ik heb nu alles overzichtelijk in het systeem staan. Buiten dat kan ik dankzij dit programma ook zien wat iedereen doet op het werk, dit is eigenlijk ook wel erg fijn!