De advocaat in Breda kon ons helpen

Geplaatst door in Advocaat

Advocaat Breda is waar ik naar op zoek ben gegaan toen ik in een conflict kwam met een medewerker. Natuurlijk wil je als ondernemer dit te allen tijde voorkomen maar soms doet zich nu eenmaal een onmogelijke situatie voor. Voor beide partijen is dit een vervelende periode. Met name voor mijn onderneming en alle medewerkers wilde ik zo snel mogelijk tot een oplossing komen. Een conflict met een werknemer raakt de overige collega’s ook en dit is niet bevorderlijk voor de werksfeer.

Gelukkig kon ik direct een afspraak maken bij Van der Hoeven Advocatuur om mijn probleem voor te leggen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

  • Arbeidsrecht
  • Ontslagrecht
  • Ambtenarenrecht
  • Onderwijsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Sociaal zekerheidsrecht

Advocaat Breda

Oplossingsgericht te werk gaan

De advocaat van dit kantoor te Breda herkende mijn verhaal na aanleiding van een procedure uit zijn verleden. Dankzij de kennis van de wet werd ik al snel gewezen op de stappen die ik het beste kon ondernemen. De procedure liet in het begin wat moeizaam omdat de tegenpartij niet wilde meewerken. Echter kreeg dit een andere wending door met een voorstel te komen. Hierdoor is de werknemer alsnog in goede orde vertrokken bij ons bedrijf. 

Met een gerust hart heb ik dit achter mij kunnen laten en ik ben zeer tevreden met de samenwerking die ik van dit advocatenkantoor heb gekregen. Daarom zal ik zeker bij een volgende situatie (waarvan ik niet hoop dat deze komt) zeker direct contact opnemen met dit kantoor.

Advocaat Breda