Bedruktetapefabriek.nl en Verzenden24.nl

Geplaatst door in Zakelijk

Bedruktetapefabriek.nl en Verzenden24.nl, twee bedrijven die ons bedrijf enorm hebben geholpen. Omdat wij kleding verkopen door heelBedruktetapefabriek.nl Nederland, waren wij op zoek gegaan naar de mogelijkheden om zo goed mogelijk deze kleding te versturen. Hiervoor hebben wij bovenstaande bedrijven gevonden en daar zijn wij zeer over te spreken. De tapefabriek werd in 2012 opgericht door Paul Oomen, eigenaar van Verzenden24.nl. In die tijd werd al snel duidelijk dat er veel behoeft was aan tape met eigen logo. Op deze manier is deze tape fabriek ontstaan.

Omdat wij erachter zijn gekomen dat je op deze manier ook reclame kan maken, gebruiken wij nu alleen maar plakband met ons eigen logo erop. Ook voor de brievenbusdozen gebruiken wij dit plakband. Hiermee zorg je ervoor dat de dozen niet open kunnen gaan en meteen een beetje reclame maken is ook goed.

Zeer makkelijk een bestelling plaatsen bij Bedruktetapefabriek.nl

Bedruktetapefabriek.nlHet plaatsen van een bestelling bij Bedruktetapefabriek.nl is zeer makkelijk. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw tekst of logo aan te leveren als een EPS of een AI bestand. Hierna ontvang je dan een werktekening en een offerte. Wel zo makkelijk om te weten wat dit allemaal gaat kosten. Je kan hier overigens ook zelf de kleuren van bepalen. Bij een volgende bestelling is het alleen maar goedkoper, want de kosten van een cliché, een soort stempel waarmee je logo wordt aangebracht, kun je jezelf dan besparen. 

Inmiddels hebben wij al meerdere keren gebruik gemaakt om tape met ons logo hier te laten drukken. Behalve dat wij hiermee onze verpakkingen goed dicht kunnen maken, staat het geweldig. Elk pakje is nu van veraf te zien waar die vandaan komt. Want de tape met ons logo valt heel erg op. Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden die hier allemaal te bestellen zijn, kijk dan op deze website.